Lisabon i Madeira
null
nullnull

Kontakt

011 2283 252

064 168 32 96

064 168 32 96

info@happy.rs

Jurija Gagarina 151 G, Tržni centar Piramida lokal 14, Novi Beograd, Srbija

Opis destinacije

Lisabon je udobno smešten između sedam brda na severnoj strani ušća reke Težo. To je grad pun kontrasta, od savremene visokogradnje do građevina u stilu art nuvo, ima mozaične pločnike, zgrade crepova vedrih boja i srednjovekovnu mavarsku oblast Alfama. Najzapadnija je evropska prestonica i ujedno prestonica dobrih vina i fado muzike. Madeira, ostrvo večnog proleća, rođeno iz vulkana u sred Atlantika. Turiste impresionira bujna vegetacija, šarenilo cvetova i zelenilo na liticama crnih vulkanskih stena. Magično portugalsko ostrvo smešteno duboko u Atlantiku udaljeno je od kopna Portugalije skoro 1000 km, a od najbližeg afričkog kopna oko 700 km. Opčinjava raskošna vegetacija prekrasnih 180 km obale, prelepe plaže, planinski vrhovi i putevi kao i šarmantna koloritna turistička mesta.

Lisabon i Madeira

Portugal - LIsabon i Maeira

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
LIsabon i Maeira

Ukupno nocenja

7

Ukupno dana

8
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Fakultativni izleti
Uslovi plaćanja
Portugal 
LISABON I MADEIRA 08.06.2024. 8 dana (7 noćenja) – avionom i autobusom  
Polazak: 08. jun 2024. / Povratak: 15. jun 2024. 


Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Smeštaj
Usluga
08.06.2024. – 15.06.2024.
1/2Doplata za 1/1
Hotel 3* - Lisabon
Hotel 4 * - Madeira
Noćenje sa
doručkom
1460€310€
Napomena: Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

Beograd-Lisabon-Beograd, lokalni let avio kompanije TAP Portugal na relaciji Lisabon-Funšal-Lisabon,  transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u hotelu sa 3* u standardnim dvokrevetnim  sobama u Lisabonu na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje) i u hotelu sa 4* u Funšalu na bazi 5  noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje Lisabona i poludnevno razgledanje  Funšala, celodnevni izlet za Sintru, Kabo da Roka, Kaškaiši i Eštroil, usluge vodiča na srpskom jeziku koji ide  sa grupom iz Beograda, troškovi organizacije putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 128  evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte,  najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti prema programu (prijavljivanje u agenciji prilikom uplate  aranžmana, plaćanje na destinaciji), gradska boravišna taksa koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od  oko 2 evra po osobi po noći, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika. 

FAKULTATIVNI IZLETI: Minimum za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika,  izlet je moguće realizovati po korigovanoj ceni. Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja  za putovanje, a plaćanje se vrši na destinaciji, isključivo u evrima. Fakultativni izleti nisu pokriveni  garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.