Titanic Royal

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:

Ovaj luksuzni hotel „Titanic Royal“ smešten je na idealnoj lokaciji, blizu samog srca Hurgade sa izvanrednim javnim prostorom. Veliki lobi je najfiniji takve vrste sa panoramskim pogledom kroz 9m visoka staklena vrata pružajući prizor i pristup jedinstvenom nizu doživljaja uz savršenu kombinaciju zabave i kulture. Od međunarodnog aerodroma udaljen je 10km sa transferom u trajanju od 10 minuta dok je od centra Hurgade udaljen svega 17km.

Plaža:
Titanic Royal poseduje 180m dugu prelepu peščanu plažu, a takođe je okružen i prirodnom plažom od 300m dužine.

Sobe:
Svih 387 soba i apartmana su pažljivo dizajnirane i uređene i većina njih je sa pogledom na Crveno more kako biste uživali u sofisticiranom dizajnu i dozom mirnoće sa obale mora. Sobe su opremljene besplatnim wifi internetom, mini barom, sefom, kupatilom sa tušem/kadom, fenom za kosu, telefonom, SAT TV, klima uređajem kao i uređajem za pripremanje kafe/čaja.

Hotelski sadržaj:
Hotel sadrži akva park koji se sastoji od 13 vodenih tobogana spuštajući vas u različite predivne bazene ukupne površine od 5200m2. Gosti takođe imaju mogućnost besplatnog korišćenja akva parka hotela Titanic Resort & Aqua Park koji sadrži 30 vodenih tobogana, a nalazi se sa druge strane ulice na udaljenosti od 200m. Titanic Royal se može pohvaliti i Welness & SPA centrom sa prostorijama koje su dizajnirane prema najvišim standardima u pogledu komfora i opreme koja odgovara potrebama svakog gosta i koji uključuje 2 parne sobe i 2 saune kao i 3 turska kupatila, VIP đakuzi i salon lepote. Hotel raspolaže i sa 6 bazena od kojih se 3 zagrevaju u toku zimske sezone. Neizostavni su i različiti restorani (3 A la Carte sa italijanskom, dalekoistočnom i mongolskom kuhinjom) sa velikim izborom svetske kao i lokalne egipatske kuhinje. 6 barova, 24h bar u lobiju i Shisha su takođe na usluzi svim gostima. Za dnevne zabavne aktivnosti kao što su različita takmičenja i igre kako za odrasle tako i za one najmlađe (dečiji klub, mini disko, igralište), živu muziku, različite aktivnosti na plaži zadužen je međunarodni višejezični animacioni tim. U ponudi je takođe i konferencijska sala kao i sala za manje sastanke.

Usluga:
All Inclusive

Kontakt:
www.titanicgroup.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas