The View City Hotel

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Oprema

  • Bazen
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi oko 1 km od centra Kušadasija, na 150 m od obale mora u blizini marine i šetališta. Izgrađen je 2000. godine, a poslednji put je renoviran 2019. Od aerodroma u Izmiru je udaljen 70 km, a od Bodrumskog aerodroma oko 190 km.

Plaža:
Hotel poseduje privatni deo na peščano-šljunkovitoj plaži Pigale. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Do Pigale plaže obezbeđen je besplatan šatl prevoz za goste hotela.

Sobe:
Hotelska 6-ospratna zgrada raspolaže sa 82 standardne sobe (površine 20 m2, za maksimum 3+1). Sve sobe su renovirane i imaju individualni klima uređaj, Wi-Fi internet (besplatno), telefon, mini-bar (voda na dan dolaska), TV, fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 2 bara, otvoreni bazen na krovu hotela, zatvoreni bazen, Wi-Fi u lobiju, TV sala, sauna, tursko kupatilo, dečiji bazen. Plaća se: sef na recepciji, masaže i tretmani u Spa centru, bilijar, suncobrani i ležaljke na gradskoj plaži, usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
http://www.theviewcityhotel.com
Tel: +90 256 618 10 51
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu