Sun City Hotel and Beach Club

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Posle zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana... Posebno je vredan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena. Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 65 km od aerodroma Dalaman, a 12 km od Fetija. Sagrađen je 1996. godine, na površini od 20.221 m2, renoviran 2014. godine. Smešten je u mestu Oludeniz na korak od istoimene čuvene plaže.

Plaža:
Gradska peščano-šljunkovita plaža udaljena je oko 150 m od hotela i na njoj se ležaljke i suncobrani naplaćuju. Hotel poseduje i sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, udaljenu 10-ak minuta vožnje od hotela (besplatan šatl prevoz do plaže). Ovde su ležaljke, suncobrani i dušeci besplatni za goste hotela, a bar se dodatno naplaćuje.

Sobe:
Hotel čini 14 trospratnih zgrada. Raspolaže sa 167 standardnih soba, od toga 2 sobe za invalide (max 3 osobe, 20 m2), 15 large soba (max 3+1 osoba, 24 m2), 47 Family Bunk Bed (kreveti na sprat, max 3+1 osoba, 24 m2). Svaka soba ima klima uredjaj (centralni), TV, telefon, sef (plaća se), fen za sušenje kose, mini bar (besplatno-voda), balkon.

Hotelski sadržaj:
Osnovni restoran, a la carte restoran (italijanski-plaća se), 4 bara, 2 otvorena bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, dečiji klub, igralište, usluge čuvanja dece,  besplatan WiFi u lobiju i na bazenu, lekar po pozivu, tursko kupatilo, mali fudbal, animacija, teniski teren, stoni tenis, bilijar, teretana, aerobik, sauna, pikado, masaža (plaća se), vodeni sportovi (plaća se).

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
www.suncity.com.tr
+90 252 617 0111
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama