Steigenberger Alcazar

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen 15 km od centra regije Naama Bay, Steigenberger Alcazar ističe se prostranim vrtom, mnoštvom sadržaja, odličnom uslugom i dobrom lokacijom. Nalazi se na 3 km od centra regije Nabq, Hard Rock Cafe-a i  La Strada tržnog centra. Od međunardnog aerodroma je udaljen oko 13 km.

Plaža:
Hotel ima privatnu plažu opremljenu ležaljkama i suncobranima. Priobalje je koralno, a kako su korali zakonom zaštićeni i ne smeju se dirati, postavljen je ponton.

Hotelski sadržaj:
Gosti mogu koristiti: 3 spoljašnja bazena, bar na plaži, dva lobi bara, nekoliko barova kraj bazena, a la carte restorane japanske, italijanske, libanske i mediteranske kuhinje (rezervacije obavezna), teniski teren, sto za stoni tenis, bilijar, dnevnu i večernju animaciju za odrasle, mini-klub za decu, besplatan Wi-Fi, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Sobe:
Superior sobe sa pogledom na vrt ili bazen namenjene su za smeštaj dve odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jednog deteta. Sve imaju: francuski krevet ili dva standardna kreveta (treći krevet je pomoćni), klima uređaj, TV, toaletni pribor, bademantil i papuče, mini-bar, Wi-Fi, kafu i čaj, sef, telefon.

Usluga:
Ultra all inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
https://www.steigenberger.com 

Napomena:
Objekat pripada poznatom nemačkom hotelskom lancu, što je garancije vrhunske usluge. Kompleks se prostire na čak 30.000 m2.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu