Sharm Fayrouz Resort

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se nedaleko od peščane plaže Naama Bay i  5 minuta hoda od centra ove popularne turističke regije. U neposrednoj blizini su brojne prodavnice, barovi i druge atrakcije. Međunarodni aerodrom udaljen je 12 km od hotela.

Plaža:
Kompleks je na peščanoj plaži - jednoj od najlepših u Šarmu.

Hotelski sadržaji: 
4 spoljašnja bazena, bazen za decu, fitness centar, sauna i usluge masaže (uz doplatu), bilijar, restoran na plaži, restoran za romantičnu večeru na plaži, 5 barova, kafić, dečje igralište, mini-klub za decu, mogućnosti za sportove na vodi i ronjenje (uz doplatu), Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:
Standardne sobe namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, a treći krevet je pomoćni ili sofa na izvlačenje. Sve u svom sastavu imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), sef, telefon, TV, balkon ili terasu.

Usluga:
Pun pansion plus. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.fayrouzresort.com/default/Home/1 

Napomena:
Naama Bay predstavlja jednu od najpopularnijih lokacija Sharm el-Sheikh-a, a pored brojnih sadržaja namenjenim  zabavi mimo hotela, turiste najviše privlači i prelepa peščana plaža. Hotel se preporučuje svim tipovima gostiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu