Seamelia Beach Resort Hotel & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 45 km od aerodroma u Antaliji. Pozicioniran je u mestu Side, tačnije 7 km od centra grada. Počeo je sa radom 2011. godine. Zauzima površinu od 12.000 m².

Plaža:
Gostima je na raspolaganju privatna peščana plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. U baru na plaži se služe alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje.

Sobe:
Hotelsku celinu čine četiri međusobno povezane četvorospratne zgrade. Raspolaže sa 245 standardnih (max 3 osobe, 35 m²), 45 standardnih sa krevetima na sprat (max 2+2 osobe, 35 m²) i 10 porodičnih soba (dve sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 50 m²). Sve sobe imaju: centralni klima uređaj, TV, mini bar (besplatno), telefon, WiFi (plaća se), sef (plaća se), fen za sušenje kose i balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 3 a’la carte resorana (turski i azijski besplatno uz rezervaciju, dok se italijanski doplaćuje), dijetalni meni, 6 barova, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, 4 sale za konferencije, spa centar, teretana, tursko kupatilo, sauna, aerobik, stoni tenis, boćanje, pikado, odbojka na pesku, diskoteka (piće se doplaćuje), animacija, dečiji spoljašnji i unutrašnji bazen, dečiji klub (4-12 godina), midi klub (12-15 god). Plaća se: doktor, dadilja, frizer, masaža, spa centar, internet kafe, bilijar, kuglanje, video igre, motorni sportovi na vodi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel: +90 242 777 00 07
www.seameliabeachresort.com

Napomena:
Veliki hotelski kompleks pozicioniran na lepoj peščanoj plaži. Pregršt sadržaja za porodice.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas