Samara Hotel Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Plaža:
Poseduje sopstvenu peščanu plažu, jednu od najboljih u Bodrumu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe su klimatizovane, imaju sef (besplatan), satelitsku TV, mini-bar (puni se na dan dolaska vodom, fantom i koka kolom, voda se obnavlja jednom dnevno) i fen za kosu.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, a la carte restoran (turski i riblji), 6 barova, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu sa toboganom, fitnes, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, masaža, kozmetički salon, bilijar, stoni tenis, 2 teniska terena, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, sportovi na vodi, aerobik, animacija, diskoteka, igraonica, čuvanje dece, bežični internet, internet kafe, doktor, frizer i pranje veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 337 12 44
Fax: +90 252 337 12 60
www.hotelsamara.com

Napomena:
Nalazi se na jednoj od najlepših plaža u Bodrumu, kvalitetna usluga, odlično ocenjen na internet portalima.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas