Nefeli Hotel

Platanias, Krit

već od 0€

Opis destinacije

Sa površinom od 8.261km2 ostrvo KRIT je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike i zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Zapadni deo Krita poznat je po divnim peščanim plažama, atraktivnim predelima (kanjon Samaria, Elafonissi, Balos...). Turistička mesta Amudara I Kokini Hani nalaze se u blizini glavnog grada Herakliona. Hersonisos I Malja su poznati po burnom noćnom životu I dugim peščanim plažama. Stalidai i Agios Nikolaos porodična mesta sa lepim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Položaj:  Hotel se nalazi u letovalištu Platanias, 2 km od grada Retimna (5km od centra). Od aerodroma u Hanji je udaljen 60km, a od Herakliona 80km. U blizini hotela, naći ćete super markete i druge prodavnice za kupovinu, kafiće, restorane, barove i noćne klubove za vašu zabavu, bankomat, javni autobuski prevoz do grada svakih 20 minuta, autobuske linije do Chania ili Heraklion svakih 1 sat i redovne autobuske linije do južne Krita i drugih destinacija. 

Plaža: Udaljena je 180 metara od hotela. 

Hotelski sadržaj: Bazen s dečijim kutkom, Fitness, wellness centar, Pool Bar, wi-fi Free, Laptop (na zahtev), otvoren besplatan parking, Sat TV, 24h recepcija, Concierge,  peškiri za plažu. SPA CENTAR: Teretana Sauna Hamam Jacuzzi Masaža Manikir Pedikura Frizerski salon

Smeštaj: Standardne dvokrevetne sobe: Nefeli Hotel ima 103 sobe koje su sve opremljene: Pogled na bazen ili pogled na vrt, Balkon ili terasa, Bračni krevet ili twin, Eco madrac , Kupatilo ili tuš , Klima uređaj , Telefon sa direktnim biranjem , Sef, Fen, Kupaonski sadržaji , Papuče, Kettle, Frižider, Satelitska TV, Internet (wi-Fi) ,Uređaj za kafu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera) – otvoreni bife – samoposluživanje. Doručak: 07:30-10:30 , Večera: 18:30-21:00

Dress Code - Pravilo oblačenja Molimo gospodu, da tokom večere nose dugačke pantalone. 

Komentari/Napomene/Preporuke: Stalne pohvale gostiju, MODERAN-ELEGANTAN-ODLIČNA HRANA-DOBRA LOKACIJA...Sve su to preporuke gostiju koji su boravili u ovom hotelu...
1. dan - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu sa predstavnikom agencije kod šaltera agencije DVA SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA LETA kada i ZAPOČINJE PAKET ARANŽMAN. Predstavnik agencije će vam na aerodromu podeliti dokumenta i potom odlazite do šaltera za check-in, prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje. Let do Krita traje oko 1h i 50 min. Po sletanju, pristupate šalterima za pasošku kontrolu, zatim podižete predati prtljag, a na izlasku vas čeka predstavnik agencije sa tablom agencije. Smeštaj u transfer na koji vas je predstavnik uputio i prevoz do hotela. Ulaz u hotelske sobe je prema pravilima hotela koje može biti posle 14 h.
Po dolasku u hotel, prijavljujete se na recepciji hotela, tako što predajete vaš vaučer i popunjavate hotelski formular sa osnovnim podacima. Raspored soba vrši isključivo recepcija. Info sastanak sa predstavnikom ćete imati u zakazano vreme koje dobijate u koverti sa ostalim korisnim informacijama i brojem telefona predstavnika agencije.

2. – 10. dana - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom i vremenu leta za povratak u Srbiju dobijate 1 dan pre povratka putem poruke na recepciji vašeg hotela i putem viber poruke od našeg predstavnika.

11. dan - Po odjavljivanju iz hotela/apartmana (vreme odjave-prema pravilima hotela, oko 10h, a najkasnije do 12h ), transfer dolazi po vas u zakazano vreme i prevozi vas na aerodrom na Kritu. Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje. Let za Beograd. Po sletanju na aerodrom u Beogradu, završava se vaš program putovanja. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama