Manaspark Oludeniz

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Posle zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana... Posebno je vredan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena. Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto... Olu Deniz – Plava laguna, zvanično najlepša plaža Mediterana (nacionalni park), nalazi se 12 kilometara od centra Fetija. Okružena je padinama planine Baba, obrasla četinarskom šumom, što doprinosi stvaranju posebno pogodnih klimatskih uslova. Plaža Olu Deniz duga je tri kilometra, prekrivena prekrasnim, sitnim šljunkom, a završava se sprudom koji veliku, mirnu lagunu odvaja od otvorenog mora. Plaža je javna, ležaljke i suncobrani se plaćaju. Duž plaže, gde se nalaze brojni hoteli, razvilo se manje turističko mesto sa restoranima, radnjama, kafeima...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Oludenizu, na oko17 km od Fetija i 65 km od aerodroma u Dalamanu. Sagrađen je 2010. godine, na teritoriji od 15.000 m².

Plaža
Od Oludeniz plaže je udaljen oko 700 metara, ali gosti najčešće koriste besplatni šatl do privatne plaže koja se nalazi u laguni i za koju su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni.

Sobe
Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, internet, mini bar (obnavlja se jednom dnevno: voda i gazirana pića), ketler sa izborom kafe i čaja, TV sa satelitskim kanalima, telefon, fen.

Hotelski sadržaji
Restoran, tri bara, bežični internet (besplatno), besplatni šatl do plaže 2 puta dnevno, boćanje, stoni tenis, bar na plaži, uvozna pića, turska kafa, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, sportovi na vodi, sobna usluga, sef na recepciji, pranje veša.

Način služenja obroka
Švedski sto

Napomena
Jedan je od najboljih hotela u svojoj kategoriji, što potvrđuje visokim rejtingom na svim važnijim internet portalima.

Kontakt
www.manaspark.com 
tel: +90 252 617 0124
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

<