Kirman Belazur Hotel Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel na obali mora je udaljen 40 kilometara od aerodroma u Antaliji i 45 kilometara od centra grada. Otvoren je 2013. godine na površini od 40.000 m².

Plaža:
Sopstvena, peščana. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela. Bar na plaži - besplatno.

Sobe:
Hotelski kompleks čine glavna petospratna zgrada i deset manjih blokova. Hotel raspolaže sa ukupno 480 soba koje su podeljene u: 396 standardnih soba (max 3+1 osoba, 29 m²), 79 dvosobnih family soba (max 4+1 osoba, 39 m²). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj, telefon, TV, sef (plaća se), mini bar (besplatno), WiFi (slabiji protok besplatan).

Hotelski sadržaj: 
Glavni i 3 a’la carte restorana (besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), bežični internte u lobiju (besplatno), dijetalni, 8 barova, meni sala za konferencije (80-400 osoba), unutrašnji bazen, 3 spoljašnja bazena, 9 tobogana, teniski i fubalski teren, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, aerobik, akvabik, step, zumba, odbojka na pesku, košarka, pikado, boćanje, stoni tenis, mini fudbal, diskoteka, mini disko, 2 dečija kluba (mini 4-12 i teen 13-18 godina), dečiji bazen dečije igralište, dečiji meni. Plaća se: internet kafe, spa centar, masaža, frizer, salon lepote, video igre, kuglanje, bilijar, osvetljavanje teniskog i fudbalskog terena, motorizovani vodeni sportovi, fotograf, rent-a-car, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka: 
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas