Hotel Park Regency

Sharm El Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na 3,5 km od Naama Bay-a, a na svega 12 km od aerodroma. Novi centar Šarma, Soho Square, udaljen je oko 11 km. U Naama Bay-u turisti mogu uživati u tradicionalnim bazarima i restoranima, dok Soho Square predstavlju moderniju turističku zonu, sa binom za različite nastupe, kuglanom i ledenom sobom, brojnim barovima i slično.

Plaža:
Hotel ima tri privatne, peščane plaže. Ulaz u vodu omogućen je uz pomoć pontona.

Hotelski sadržaj:
3 bazena , spa i fitnes centar, klub za decu, sportovi na vodi, tenis, skvoš, bilijar, nekoliko barova i restorana, restoran na plaži, besplatna  Wi-Fi internet konekcija, šatl bus do Naama Bay-a, usluge pranja i peglanja veša. Važno je naznačiti da korišćenje nekih usluga može podleći doplati (masaže i spa centar, bilijar, tenis, pranje i peglanje i slično).

Sobe:
Sve imaju: balkon ili terasa, bademantili i papuče, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), telefon, besplatni Wi-Fi, klima uređaj, LCD TV, tolatni pribor. Namenjene su za smeštaj dvoje odraslih ili dvoje odraslih i jednog deteta, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačnje.

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:


www.parkregency.net


Napomena:
Nalazi se u prelepom okruženju koje u kombinaciji sa Crvenim morem stvara izuzetno ugodan osećaj.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama