Hilton Dalaman Sarigerme Resort and Spa

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Posle zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana... Posebno je vredan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena. Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma Dalaman 20km, a od Fetija 58km. Nalazi se u selu Sarigerme uz obalu reke Dalaman.

Plaža:
Hotel se nalazi na samoj plaži. Poseduje sopstvenu plažu, na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela. Bar na plaži takođe uključen u cenu.

Sobe:
Hotel je izgrađen 2009. Na površini od 176.000m2, 50% smeštajnih kapaciteta ima sobe sa pogledom na more. Raspolaže: 122 standard sobe sa pogledom na baštu (36m2, max 3+1 osoba), od toga 4 sobe za osobe sa invaliditetom; 32 standardne sobe sa pogledom na reku (36m2, max 3+1 osoba); 101 standardna soba sa pogledom na more (36m2, max 3+1 osoba); 90 standardnih soba sa bazenom i poledom na more (34m2, max 3+1 osoba); 10 deluxe soba sa pogledom na bazen i direktnim izlazom na bazen (56m2, max 3+1 osoba); 26 family soba sa pogledom na baštu, dve sobe odvojene vratima, dva kupatila, površine od 76m2, max 6+1 osoba) i drugim tipovima soba. Svaka soba ima: Wi-Fi (besplatno), sef (plaća se), mini-bar (besplatno), centralni klima uređaj, TV, telefon, fen za kosu, pribor za kuvanja kafe i čaja.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 5 a la carte restorana (turski, indijski, italijanski, kineski, japanski), vegeterijanski meni, dečiji meni, 12 barova, 7 otvorenih bazena, 3 zatvorena bazena (grejanje bazena tokom cele godine), Spa centar (sauna i parno kupatilo besplatno), 5 tobogana za odrasle, teretana, konferencijske sale, 3 tobogana za decu, dečiji klub (4-11 god), klub za tinejdzere (12-15 god). Plaća se: usluga feniranja, peglanja rublja, čuvanja dece, masaže, prodavnice, doktor.

Način posluživanja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
+90 252 286 86 86
www.dalaman.hilton.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas