Gloria Verde Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 38 kilometara od aerodroma u Antaliji i 46 kilometara od centra grada, odnosno 3,5 kilometra od Beleka. Nalazi se na obali mora. Sagrađen je 2001. godine, renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 50.000 m².

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža. Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel čine petospratna glavna zgrada i tri trospratna aneks dela i raspolaže sa 144 standardne sobe (za max 2+2 osobe, površine 25 m² - od kojih su 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama), 22 junior apartmana (za max 2+2 osoba, površine 36 m²), 26 dvosobnih apartmana (dvevna i spavaća soba, za max 3 osobe, površine 40 m²), 8 dvosobnih deluxe apartmana (max 4 osobe, površine 88 m², sadrže dnevnu sobu, spavaću sobu, 2 kupatila - jedno sa tuš kabinom, drugo sa jacuzzijem, sa 2 TV-a), 2 trosobna King apartmana (max 4+1 osoba, 176 m², sadrži dnevni boravak, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, jacuzzi, 2 TV-a).
U aneks zgradi ima 70 dvosobnih porodičnih apartmana, za max 4 osobe, površine 40 m², sa dve spavaće sobe i 2 TV-a. Gloria Select Vile sadrže 20 dvospratnih Select Vila (za max 4+1 osobe, površine 80 m², koje se nalaze oko bazena, na prvom nivou se nalazi dnevna i spavaća soba sa kuhinjom, kupatilo, na drugom nivou se nalazi spavaća soba, kupatilo sa đakuzijem. Ima i jednu predsedničku vilu koja ima pogled na golf terene (na prvom nivou se nalaze 3 spavaće sobe, kancelarija, bazen, tursko kupatilo, sauna, traka za trčanje, sobni bicikl, a na drugom nivou su 3 spavaće sobe, svaka sa kupatilom, jedan đakuzi, predviđene su za max 9+2 osobe, površine 1000 m²). Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, televizor, sef (besplatno), telefon, centralni klima uređaj, bežični internet (slabiji protok, besplatno), mini bar (besplatno), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, dijetetski meni, vegetarijanski meni, 2 a la carte restorana (jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju), 2 spoljašnja bazena, 2 unutrašnja bazena (jedan sa morskom vodom), 6 barova jedan od njih radi 24h, 4 tobogana, 4 sale za konferenciju (220 - 650 osoba), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, aerobik, akvabik, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, animacioni program, muzika uživo, bežični internet ne celoj teritoriji, dečiji meni, dečiji klub, mini klub (4-12 godina), 2 dečija bazena, 3 dečija vodena tobogana. Plaća se: masaža, kuglanje, bilijar, video igre, golf, motorni sportovi na vodi, najam opreme za tenis, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktor i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas