Comca Manzara Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Pozicioniran je u centru Bodruma. Udaljen je 30 km od aerodroma. Zauzima površinu od 8.500 m2.

Plaža:
Čuvena Akkan plaža je udaljena 400 m od hotela. Plaža je gradska, peščano-šljunkovita, a ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

Sobe:
Hotelski kompleks čine dvospratne zgrade u kojima je raspoređeno 96 soba. Standardne (max 3 osobe, 15 m2) i apartmani (max 3 osobe, 20 m2). Sve sobe imaju klima uređaj, fen za sušenje kose, TV, telefon, sef (plaća se), mini bar (plaća se).

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 3 bara, 2 otvorena bazena, WiFi (na recepciji i u Manzara baru), teretana, sauna, dečiji bazen. Plaća se: masaže, WiFi (brži protok), motorni sportovi na vodi, usluge lekara, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 316 2012
comca.cactushotels.com

Napomena:
Šarmantan mali hotel u centru Bodruma, pozicioniran nadomak svih atrakcija kojima obiluje ovaj grad.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu