Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Callisto je kompleks osmišljen kao kopija tradicionalnog mediteranskog sela sa belim dvospratnim vilama plavih šalona, prozora i vrata. Vile su okružene egzotičnim drvećem i cvećem, povezane uzanim stazama sa centralnim delom hotela, u kome se nalazi restoran, recepcija, bezeni i prolaz do prelepe peščane plaže. Idealan izbor za porodice sa decom i sve ostale koji uživaju u raskošnoj prirodi, a na nekoliko minuta hoda od glavne ulice poznatog letovališta Aja Napa. Centar grada udaljen je 1,5km.
Besplatan ulaz u akva park nedaleko od hotela!

Smeštaj je u sobama sa potpuno opremljenom kuhinjom, tipa studio (jedna prostorija, maksimalan broj osoba 3) i apartman (dve prostorije, maksimalan broj osoba 4). Sobe su klimatizovane, imaju telefon, TV, sef (dodatno se plaća), balkon ili verandu. Wi-fi internet je besplatan u lobiju hotela i oko bazena. Moguće je rezervisati i samo smeštaj (na upit), bez usluge polupansiona.
Doručak i večera, po principu švedskog stola, služe se u glavnom restoranu Hesperides, kokteli i osvežavajuća pića u Oceanus baru na bazenu, veliki izbor kolača, kafa, lokalnih i uvoznih vina u baru Arcas u lobiju hotela.

Od sadržaja, gostima su na raspolaganju: dva velika spoljašnja bazena, bazen za decu i bebe, sauna, teretana, teniski teren, stoni tenis, video igrice, bilijar, pikado, mini klub i igralište za decu kao i celodnevna animacija. 
8 dana / 7 noćenja | 11 dana / 10 noćenja | 12 dana / 11 noćenja

1. dan › Beograd - LarnakaSastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Wayout agencije dva sata pre poletanja aviona u prepodnevnim satima*. Direktan let kompanije WIZZ AIR.Transfer doodabranog hotela i smeštaj. Noćenje.

2. - 7. / 10. / 11. dan › Protaras / Aja Napa / Larnaka / Larnaka Bej / Limasol  Boravak u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, vreme predviđeno za odmor, fakultativne izlete i druge aktivnosti.

8. / 11. / 12. dan  › Protaras / Aja Napa / Larnaka / Larnaka Bej / Limasol - BeogradDoručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme prema instrukcijama predstavnika ili prema hotelskim pravilima. Transfer do aerodroma u popodnevnim satima. Let avio kompanijom WIZZ AIR za Beograd. Sletanje u Beograd.*Molimo vas da proverite tačno vreme leta dva dana pre polaska na putovanje.
gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 209EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska•Kreditnim karticama 
(Visa, Dina Card, Master Card, Maestro)

ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata bez uvećanja cene aranžmana u Wayout poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu

WAY

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 29/2021 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas