Aydinbey Kings Palace

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 60 kilometara od aerodroma u Antaliji, 15 kilometara od Side-a, na samoj obali mora. Sagrađen je 2008. godine i zauzima površinu od 16.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, na kojoj su ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri besplatni za goste hotela, kao i bar koji se nalazi na plaži.

Sobe:
Hotel se sastoji od jedne petospratne zgrade koja raspolaže sa 321 standardnih soba (max 2+2 osobe, 26 m²) i 48 dvosobnih porodičniih soba (max 3+2 osobe, 32 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, televizor, telefon, fen, mini-bar (voda-besplatno), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 7 a’la carte restorana (turski, italijanski, azijiski, mediteranski, roštilj, meksički i restoran za doručak – jednom u toku boravka je besplatan) 3 sale za konferencije (45-550 osoba), besplatan wi-fi u lobiju, 6 barova, unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, 2 spoljašnja bazena, spa centar, sauna, parna soba, teretana, tursko kupatilo, gimnastika, akvabik, boćanje, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, animacija, muzika uživo, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), dečije igralište. Plaća se: masaža, frizer, doktor, dadilja, internet kafe, sportovi na vodi, video igrice, kuglanje (2 staze) , bilijar, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 763 04 44

www.aydinbeyhotels.com.tr
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Izdvajamo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas