Alva Donna World Palace Kemer

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se na oko 60km od Antalije, oko 65km od aerodroma i oko 6km od centra Kemera.

Hotel je otvoren 1994. godine, a renoviran 2015. Zauzima 107,000m², i u sklopu hotela postoji  816 soba (666 standardne sobe, 132 family sobe, i 18 apartmana, i 8 soba prilagođenih osobama sa posebnim potrebama).

Hotel može da smesti ukupno 1914 osoba.

Hotel se nalazi na plaži koja je dugačka oko 400m.  Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži se ne plaćaju. Na plaži ima i ponton i zona 16+ (samo za odrasle).

Na plaži postoje i bar, i postoji  deo za decu sa bazenom sa morskom vodom i hladom.

Plaća se: VIP paviljon.

U hotelu postoje 3 tipa soba, standardne, porodične sobe i apartmani. Standardne sobe su 35m², porodične su 56m², a apartmani su 57m².

Sve standardne sobe imaju terasu, fen, telefon, TV, bade mantil, papuče, wi-fi, minibar, klimu, sef.

Check-in je u 14:00h, a check-out u 12:00h.

Samoposluživanje, izbor više jela (internacionalna kuhinja): doručak, ručak, večera, i ponoćna užina. Doručak je od 7:00h – 10:00h, ručak je od 12:30h – 14:30h, večera od 19:00h – 21:30h, dok je ponoćni obrok od 00:00h do 6:00h. U konceptu su lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: flaširana alkohona i bezalkoholna pića.

Hotel ima 3 restorana u kojima se gosti mogu posluživati na bazi all inclusive usluge (Meander restoran, Tigris restoran i restoran na otvorenom). Pored toga postoje i 4 a’ la carte restorana („Vivaldi“, „Dragon Far East“, „The Mariner“, „Sofra Turkish“) i svi rade od 19:00h – 22:00h.

Plaćaju se: A’ la carte restorani se plaćaju 8 eur po osobi i moraju se prethodno rezervisati. Hotel poseduje room service koji je gostima dostupan 24h.

U hotelu postoji  8 bazena od čega su 5 za odrasle i 3 za decu.  Na glavnom bazenu postoje 2 tobogana i jos jedan tobogan se nalazi u jednom dečijem bazenu. Pored bazena postoji i 9 teniskih terena, košarkaški i odbojkaški tereni, fudbalski tereni, vaterpolo, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, aerobik, fitness centar, i boćanje.

Plaćaju se: osvetljenje na teniskim terenima i oprema i svi vodeni sportovi.

Hotel poseduje konferencijsku salu, saunu, tursko kupatilo, biblioteku, parking, lekara, pranje veša, prodavnice, frizera, rent-a-car, menjačnicu, fotografsku radnju.

Sadržaj za decu: Mini klub (4-12 godina), celodnevne animacije za decu, mini disco, tramboline.

Plaća se: čuvanje dece.

U hotelu takođe postoje večernje animacije, muzika uživo, koncerti.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

1. dan BEOGRAD - ANTALIJA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA
poletanja aviona kod šaltera Fibula Air Travel-a (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za
pasošku kontrolu. Čarter let (Air Serbia). Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe
(soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.

2. dan. – 7. / 10. /14. dan ANTALIJSKA REGIJA Smeštaj na bazi 7/10/14 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...8./11./15. dan ANTALIJA - BEOGRAD Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Čarterlet (Air Serbia) do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa. Avio prevoznik je Air Serbia . Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom.
Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23 kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8 kg koji odgovara standardu Air Serbia. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni. Let Beograd - Antalija traje oko 2 sata. Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona,putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe AERODROMA u Beogradu / Antaliji. Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba.
Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne nalet. Obaveza je putnika da dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru agencije Fibula Air
Travel na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu ćete dobiti u sms poruci uz vreme sastanka. Telefon je aktivan 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Obaveštenje putem SMS-a i emaila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu