Sonia Village Hotel

Sonia Village Hotel sa 3* je hotel koji opravdava epitet hotela sa odličnom animacijom i uslugom.Iako ima samo tri zvezdice hotel se može svrstati u hotele sa odličnim odnosom kvaliteta i cene.

Na samom početku poluostrva Sitonija, u srcu Halkidikija i samo 60km od Soluna, tamo gde se zelena priroda sastavlja sa tamno plavim morem, očekuje Vas Sonia Village Hotel. Sam položaj, izmedju dva poluostrva pruža posetiocima moguænost lakog obilaska kako Sitonije, tako i Kasandre. Sonia Vilage Hotel je  kompleks koji se sastoji iz nekoliko velikih bungalova u kojima su smeštene sobe.
Sonia Village Hotel sadrži 140 soba različitih tipova. Sve sobe su opremljene klima uredjajem, telefonom, TV-om,terasom i kupatilom.Standardne sobe: oko 25m2, namenjene za 2-4 osobe, idealne za porodice sa decom (dva standardna i pomoæni ležaj ili tri standardna ležaja).Studiji: oko 25m, dodatno opremljeni čajnom kuhinjom, za 2-3 osobe (dva standardna i pomoæni ležaj).Family sobe: oko 35m2, nalaze se u prizemlju, imaju svoju verandu, i mali vrt, sastoje se iz jedne prostorije sa dva standardna i krevetima na sprat, za 2-4 osobe.Apartmani: oko 45m2, sastoje se iz dve prostorije – dnevne sobe sa čajnom kuhinjom i dva pomoćna ležaja i spavaće sobe, namenjeni su za 2-4 osobe.Sadržaj i usluge hotela: recepcija, restoran, otvoreni bazen,bazen za decu, bar pored bazena, igralište za decu, bar, mini market, sef na recepciji, TV sala, parking, odbojka, košarka,stoni tenis…

Usluga u Sonia Village Hotel je polupansion (doručak – kontinentalni,

večera – na bazi švedskog stola, samoposluživanje).