Vila Horizont Goč

Aranžman:PP

Do grada:u mestu

Do ski staze:50 m

Usluge:
Način prevoza:

Vila HORIZONT Goč nalazi se na vrhu planine GOČ na nadmorskoj visini od 1100 metara, udaljena 12km od Vrnjačke Banje.

Vila HORIZONT Goč je objekat koji je sazidan od prirodnih elemenata: drvo, kamen i cigla, a krase ga eksponati stari nekoliko vekova.
Ideja je da se, barem na kratko, vratimo korenima i osetimo delić atmosfere tradicionalnog srpskog domaćinstva, da se prisetimo vremena u kojima se sedelo za trpezom na tronošcima  ispred ognjišta, ispijala rakija, jeo kajmak sa vrelom pogačom iz furune, a svaki gost dočekivao osmehom.
Povratak tradiciji i prirodi, uz gostoprimstvo prave, domaćinske kuće možete u potpunosti doživeti u planinskom etno restoranu “HORIZONT”.
Za  goste vile moguće je organizovati izlete do Kopaonika, obližnjih manastira i vinorodne Župe.

Hrana se isključivo priprema na starinski način, kao u vremenima bez električne struje, isključivo u furuni, zidanom saču, pečenjari i na roštilju, a jela krčkaju na smederevcu i sve to samo na drvima! U planinskoj kući HORIZONT mogu se probati neka davno zaboravljena jela iz kuhinja naših prabaka, uživati u tradicionalnim kuvanim gurmanlucima i roštilju za koji se meso priprema kao u vreme kada nije postojala mašina za mlevenje mesa. Sve se služi u zemljanim posudama i tanjirima. Pršuta, gočki kajmak i sir, domaća kobasica, uštipci, proja, gibanica i gužvara, ajvar mogu se probati iz zastruga koje su pastiri vodeći stoku na ispašu nosili u svojim bukagijama.

Planinska etno kuća HORIZONT je porodičnog tipa, otvorena  tokom cele godine i raspolaže sa 9 soba i 3 apartmana. Ukupni kapacitet je 35 ležajeva.

U letnjim mesecima gostima je na raspolaganju otvoreni bazen i terasa sa 40 mesta.

U sklopu Vile Horizont gostima je na raspolaganju usluga bežičnog interneta.

Ski škola

Pored objekta je i skijašnica gde možete iznajmiti ski i bord opremu. Početnicima je na raspolaganju dečija staza sa ski liftom uz budno oko profesionalinih ski instruktora. Pored planinske kuce HORIZONT je ski staza dužne 520 metara. Broj instaliranih vučnih naprava je 36, a kapacitet je 1195 skijaša na sat. Poseban doživljaj je skijanje noću jer ova staza je najduže osvetljena u Srbiji.

Ski škola postoji od 2005. godine a mnogi polaznici su savladali osnovni i napredni kurs skijanja. Ski škola obuhvata sve uzraste počevši od treće godine a obuka se vrši individualno ili u grupi.

vila horizont goč

slika-nocno-skijanje-goc456709_Naslovna_Kuca-Goc_011OLYMPUS DIGITAL CAMERAgalerija7galerija9goc02goc5vb022006gocHome1Home2Home11Horizont-goc-tida travel4izlet-03Restoran11Slika_4Slika_5Slika_10Slika_11Slika_14
slika-nocno-skijanje-goc456709_Naslovna_Kuca-Goc_011OLYMPUS DIGITAL CAMERAgalerija7galerija9goc02goc5vb022006gocHome1Home2Home11Horizont-goc-tida travel4izlet-03Restoran11Slika_4Slika_5Slika_10Slika_11Slika_14

Putem online formulara imate mogućnost da pošaljete upit za ovaj aranžman na koji će Vam naš tim u što kraćem roku odgovoriti.
Vaši podaci će biti sigurno sačuvani i korišćeni isključivo za komunikaciju zaposlenih u agenciji i neće biti dostupne.
Ukoliko imate dodatna pitanja, preporučujemo Vam da nas kontaktirate na telefon: 011/2283-252


Rani booking Last minute Preporučujemo Vam