Načini plaćanja

1. UPLATA DO POLASKA

  • Uplata akontacije u iznosu od 30% prilikom rezervacije.
  • Ostatak uplate minimum 10 dana pre putovanja.

2. UPLATA U VIŠE RATA

  • akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da  ide samo deo  aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju 15 dana pre početka aranžmana. Zadnja rata dospeva 01.12.tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana na dan uplate po prodajnom kursu Banca Intese.

3. PLATNIM KARTICAMA (Visa, Master Card, Maestro, Dina). 

  • Plaćanje VISA CLASSIC karticom Poštanske štedionice na 10 jednakih mesečnih rata uz uvećanje od 5%.

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA

  • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali deo u ratama do decembra tekuće godine, i to samo smeštaj. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

5. KREDIT BANKE

  • Po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora, a po profakturi agencije Happy tours

NAPOMENA: Putnik se može opredeliti samo za jedan od navedenih načina plaćanja i ne može ga menjati. U slučaju poremećaja na tržistu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

HAPPY TOURS NAČINI PLAĆANJA

Načini plaćanja, aranžmani, letovanja, zimovanja, avio karte za sve destinacije, hotelske rezervacije, apartmanski smeštaj, Grčka, Italija, Egipat, Turska