Hanioti leto 2017 apartmani i hoteli

Hanioti je malo i živopisno mesto na Halkidikiju, na prvom prstu, Kasandri sa predivnim peščanim plažama.Bujna mediteranska vegetacija je izrazena u ovom delu Grcke. Morska voda je blistavo čista i topla u Haniotiju. Pored prelepe plaže, šetališta pored mora, glavnog trga kao centra zbivanja, tu su i brojne taverne, restorani, picerije, kafići i diskoteke koje promovisu Hanioti kao mesto sa odličnim noćnim provodom.
Osim mesta za dobar provod, turistima su na raspolaganju turističke i rent-a-car agencije, supermarketi, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulanta, apoteka i pošta. Na plaži je takođe moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za bavljenje sportovima na vodi. Idealan je za sve: i za porodice koje preko dana žele relaksirajući odlazak na plažu, i za omladinu željnu noćnog provoda. Mesto je jedno od omiljenih letovališta mladih Srba zbog gostoljubivosti meštana i popularnih cena.
Iz Haniotija je moguće napraviti nekoliko lepih izleta koje nude domaće i lokalne agencije: odlazak na večnu planinu Olimp, čudesni manastiri Meteora, krstarenje zalivom Toroneos i obilazak najlepših plaža, krstarenje uz obalu Svete Gore, obilazak severne grčke prestonice Soluna, odlazak na grčko veče, obilazak vinskog podruma Akritas, odlazak u pećinu Petralona, poseta vodenom parku Waterland…Prema predanju, mesto je dobilo ime po svom prvom stanovniku, koji se nastanio na 2 km od sadašnjeg centra sela, a došao je sa Krita (Hania). Središte Haniotija je do 1955. bilo smešteno na tom mestu.

vila triandafilos hanioti
Rani booking
hotel tropical hanioti
Rani booking
vila leontis hanioti
Rani booking
Rani booking
Rani booking
Rani booking
hotel-calypso-hanioti
Rani booking
daphne holiday club
Rani booking
Rani booking
hotel grand victoria hanioti
Rani booking
hotel grandotel hanioti