Sitonija Apartmani i Hoteli letovanje 2017

Sitonija, srednje poluostrvo Halkidikija, ili “drugi prst”, je poznata po peščanim plažama, uvalama sa tirkiznom vodom, istorijskim lokalitetima i izvanrednom noćnom životu. Ovaj neravan i uzbudljiv pejzaž mami ljubitelje prirode, koji traže utočište od zamki civilizacije. Obala Sitonije je raznolika, od ribarskih sela, preko malih luka, napuštenih plaža, do prelepe netaknute prirode. Simfonija plave i zelene boje, koja kombinuje tradicionalnu lepotu i gostoprimstvo sa savremenim zadovoljstvima. Idealna za mirni porodični odmor, ali i buran noćni život. Sitonija je poznata po proizvodnji vina i meda.
Kako biste doživeli na pravi način tradiciju i običaje Sitonije, predlažemo Vam da učestvujete u nekom od kulturnih i verskih festivala, koji se održavaju u regionu.
Sitonija nudi veliki broj aktivnosti koje će Vam boravak učiniti zanimljivijim. Osim kupanja i sunčanja na prelepim plažama, možete se oprobati u raznim sportovima na vodi, kao što su jedrenje, surfovanje, skijanje na vodi. Takođe, predlažemo da malo vremena izdvojite za šetnju kroz prirodu, i uživate u predivnim predelima, koji će Vam pružiti nezaboravno iskustvo.

vila evangelia sartI
sonia village hotel
Apartman Hotel Star Paradise Neos Marmaras
Vila Alcano Neos Marmaras
Vila Teodosis Neos Marmaras
Vila Ina Neos Marmaras
Vila Aleksandra Nikiti
Rani booking
Hotel Toroni Blue Sea
Rani booking
Rani booking
Rani booking
Rani booking
hotel philoxenia bungalows
Rani booking
hotel diaporos vourvourou
Rani booking
hotel athena pallas village
Rani booking
hotel-anthemus-sea
Rani booking
hotel ekies all senses
Rani booking
hotel elea village
Rani booking
hotel lagomandra beach
Rani booking
hotel lagomandra
Rani booking
hotel porfi beach