Posidi Kasandra letovanje 2017

Posidi se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra. To je mirno turističko mesto na koje se pruža divan pogled sa zidina starog zamka Mende koji je predstavljao stari grad koji se nekada ovde nalazio. Samo mesto je malo ribarsko selo sa čudesnom obalom. Udaljeno je od Soluna osamdeset kilometara. Najpoznatije o beležje ovog mesta je svetionik sagradjen pre vise vekova. Kampovi, kafe-barovi, riblje taverne, nepregledne plaže, čine Possidi unikatnim mestom nezaboravnim za posetioce. Idealno je letovaliste za porodice i sve koji zele miran odmor, bez buke i guzve. Tirkizno more i nepregledna pescana plaza vas nece ostaviti ravnodusnim!
Posidi ima savršenu klimu sa puno sunčanih dana u godini, i prelepim predelima. Uživanju u odmoru doprinosi čisti horizont i idilični zalazak sunca.
Posidi je ribarsko selo sa monoštvom ribljih taverni koje posetiocima nude fantastične ukuse sveže ulovljene ribe. U obližnjim mestima poput Kalitee, Fourke i Afitosa ima puno radnji, barova i klubova u kojima je noćni provod vrlo uzbudljiv i prijatan.

Rani booking
hotel mendi kalandra
Rani booking
Rani booking
Rani booking