Paralia apartmani i hoteli 2017

Paralia je prelepo turisticko mesto koje se nanazi u podnožju Olimpa. Paralia je poznata po peščanim plažama prekrivenim sitnim belim peskom. More u ovom delu Grčke je kristalno čisto i bistro zbog čega ovo mesto vazi za jedno od najpopularnijih mesta za odmor naši hurista,posebno za porodice koje imaju malu decu ali i za one koji su željni aktivnijeg odmora i noćnih provoda.
Paralia je mesto koje prevashodno je namenjeno za odmor i ne biste trebali da ga propustite ukoliko planirate put kroz ovaj deo severne Grčke. Gostoprimstvo Grka o kojima ste možda pre slušali ili lično iskusili učiniće Vaš odmor nezaboravnim.U ovom mestu su se iskristalisala brojna prijateljstva tako da stanovnici Paralie doživljavaju naše turiste kao domaće.Brojni su primeri prijateljstva koje se oseća na svakom koraku.Kada su cene u prodavnicama u pitanju one su na nivou ili nešto više od cena u Srbiji. Hrana u restoranima je poprilično jeftina.
Prelepim šetalištem uz obalu možete za 10-15 minuta doći u još jedno prelepo mesto popularno kod naših turista-Olympic Beach.Klimatski uslovi u ovom mestu su zaista idealni zato što sa Olimpa duva lagani povetarac tako da se visoke temperature malo zadržavaju a sveže noći su pogodne za dobar san tako da ćete biti odmorni nakon samo par sati sna.
Paralia je srazmerno veliko letovalište gde dolazi mnoštvo ljudi iz Srbije pa zbog toga u nekim prodavnicama i buticima čak imaju neke prodavce iz Srbije. Tako da ćete se na ovom mestu osećati kao kod kuće.

Rani booking
Rani booking
Rani booking
Rani booking
Rani booking
Rani booking
Rani booking
Rani booking
Hotel Regina Mare
Rani booking
hotel cosmopolitan & spa