Neos Marmaras letovanje 2017

Neos Marmaras letovanje 2016 je najvece mesto na poluostrvu Sitonija.Slikovito mesto koje je niklo na vrhu brda, a danas privlači na hiljade posetilaca svakog leta i ima sve što privlači turiste: hotele, restorane, riblje taverne, barove, kafane, sportove na vodi…
Osnovale su ga izbeglice iz Male Azije 1922. iz mesta Marmaras. Neos Marmaris se turistički ubrzano razvio zahvaljujući izgradnji kompleksa hotela Porto Karas.
Neos Marmaras je vrlo romantično mestoi u njega dolaze turisti zeljni prirode i lepih plaža. Međutim, u isto vreme Neos Marmaris je vrlo živo mestašce poznato po dobrim diskotekama,tavernama,restoranima sto ga svrstava u mesta sa dobrim nocnim provodom.Dakle,u ovom mestu možete pronaći sve:prelepe plaže,čisto more,restorane,diskoteke,taverne i sve ono što savremeni turista očekuje na svom odmoru
Neos Marmaras je jedno od najpopularnijih turističkih mesta na poluostrvu Sitonija. Ima oko 2.500 stanovnika. Broj ljudi u Neos Marmarasu se leti uvećava do 20.000. Udaljenost od Soluna je 110 km.
Ne treba propustiti krstarenje oko Svete Gore (sa broda se vide delfini) kao i odlazak do Porto Karasa. Posebno se preporučuje mladima, mada nije loša ni za porodice sa malom decom.

Apartman Hotel Star Paradise Neos Marmaras
Vila Alcano Neos Marmaras
Vila Teodosis Neos Marmaras
Vila Ina Neos Marmaras
Rani booking
Rani booking
hotel athena pallas village
Rani booking
hotel elea village
Rani booking
hotel lagomandra beach
Rani booking
hotel lagomandra